Webdesign

Shake-it zorgt voor jouw straffe website. We ontwerpen unieke websites die volledig zijn afgestemd op jouw wensen. Maar we kunnen ook je bestaande website onder de loep nemen.

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een uitgebreide webshop, Shake-it gaat zowel bij het ontwerpen als het ontwikkelen van projecten op zoek naar meerwaarde om zo net die extra shake te kunnen bieden.

De toekomst online op je smartphone en tablet:
Met de opkomst van smartphones en tablets is het internet steeds meer mobiel toegankelijk. Door de beperkte ruimte op kleinere toestellen vergt webdesign voor mobiele apparaten extra aandacht. Shake-it heeft de nodige kennis in huis om sites te ontwikkelen die optimaal functioneren op kleinere schermen. Of het nu gaat om een website die zich enkel richt op mobiele gebruikers of een website die zichzelf aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker (responsive webdesign), bij ons ben je zeker van een gebruiksvriendelijke mobiele website.

Responsive webdesign:
Shake-it bouwt moderne en flexibele websites die klaar zijn om de toekomst te omarmen. Dit houdt in dat ons design responsive is. Onze websites werken dan ook op verschillende schermgroottes en als het even kan, gaan we mobile first, omdat ook wij in jouw online toekomst geloven.