Drukwerk

Ook offline zet Shake-it je visitiekaartje voort. Ons motto: “ Een beeld zegt meer dan duizend woorden.” Onze specialisatie: Ontwikkeling van business cards, folders, een a tot z creatie van een magazine, ontwerpen van een wedding invitation, bestikkering van wagens/ramen,… Onze troef: Creativity is our middle name.

Shaked  hands with

Naamkaartjes

Naamkaartjes gebruik je om jezelf te presenteren. Ze worden ook wel visitekaartjes genoemd. Omdat jij uniek bent, is je visitekaartje dat ook. Shake-it zorgt voor een persoonlijk en op maat gemaakt design. Zodat je altijd en overal kan schitteren, ook in iemands portefeuille.

Flyers

Zeg niet zomaar een papiertje tegen een flyer! Er komt immers heel wat meer bij kijken. Kleuren, teksten en foto’s moeten passen bij jouw boodschap.. Kortom: Het ontwerp is key. Shake-it zet jouw vraag om in een uniek flyer ontwerp, zodat je jouw onderneming/event/… met een frisse en unieke uitstraling kan promoten!

Magazine

In een magazine kan je veel informatie kwijt en leent zich daarom uitstekend om je doelgroep uitgebreid te informeren over uiteenlopende onderwerpen. Magazine’s is voor ons een verzamelnaam van alle informatie in “bladvorm”. Of het nu gaat om een originele trouwattentie, bedrijfsmagazine, cultuurboekje, porftfolio,… Bij Shake It ben je aan het juiste adres om je gebundelde informatie tot een glossy magazine om te toveren.
Heb je graag meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op, we lichten je graag de verschillende mogelijkheden toe.

Uitnodigingen

Elk kaartje / uitnodiging is uniek: in vorm, in kleur en in techniek. Alle stijlen en designs zijn mogelijk: van hippe en trendy uitnodigingen tot originele geboortekaartjes. Samen met jou gaan we op zoek naar de geknipte uitnodiging/ kaartje op maat en maken zo van iedere gebeurtenis een unieke ervaring op papier, mail,…
Heb je zelf foto’s, gedichtjes of tekeningen die je graag zou willen gebruiken? Dat kan! Samen met onze creatieve vormgever bekijken we de mogelijkheden en op die manier krijg je een origineel kaartje, volledig samengesteld naar jouw wensen.
Wij verzorgen niet alleen je ontwerp maar ook je drukwerk. Wij bieden dan ook een full service aan en nemen, indien gewenst, al het werk voor jou uit handen.
Wil je een uitnodiging of kaartje laten maken? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende hand shake.