webdesign website, Op zoek naar een nieuw design voor jouw website ?

Op zoek naar een nieuw webdesign voor jouw website ? Wij zorgen voor doordachte lay-out & fris design Shake-it bouwt leuke websites die passen bij de uitstraling van je bedrijf/project en gebruiksvriendelijk zijn.

De toekomst online op je smartphone en tablet:
Met de opkomst van smartphones en tablets is het internet steeds meer mobiel toegankelijk. Door de beperkte ruimte op kleinere toestellen vergt webdesign voor mobiele apparaten extra aandacht. Shake-it heeft de nodige kennis in huis om sites te ontwikkelen die optimaal functioneren op kleinere schermen. Of het nu gaat om een website die zich enkel richt op mobiele gebruikers of een website die zichzelf aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker (responsive webdesign), bij ons ben je zeker van een gebruiksvriendelijke mobiele website.

Responsive webdesign:
Shake-it bouwt moderne en flexibele websites die klaar zijn om de toekomst te omarmen. Dit houdt in dat ons design responsive is. Onze websites werken dan ook op verschillende schermgroottes en als het even kan, gaan we mobile first, omdat ook wij in jouw online toekomst geloven.

Klik hier voor meer info